Det siger (Nogle af) kunderne

Her kan du se, hvad nogle af vores kunder siger om os. Måske endnu mere sigende er det,
at vi siden begyndelsen i 2007 ikke har mistet en kunde på grund af utilfredshed.

Vi har haft RENO2 som vores rengøringsfirma siden 2012, og er meget tilfredse med den service, de leverer. Vi har prøvet flere rengøringsfirmaer før RENO2, og kan derfor godt sammenligne service. RENO2 er absolut de bedste, vi har prøvet. Vi oplever, at vi får en høj kvalitet og service for de penge, vi betaler. Samtidig er det fantastisk behageligt at samarbejde med RENO2 på et menneskeligt plan. Vi har en god kontakt med personalet, som står til rådighed hver gang, vi har brug for hjælp. Jeg kan varmt anbefale RENO2 til andre.

Man føler, at man er i gode hænder hos RENO2. Direktøren er ofte forbi og tjekker op på, at alt er som det skal være. Man føler også, at han er 100 % til stede og tager sig tid, hvis man har spørgsmål. Og da vi ikke selv har servicemedarbejdere, har RENO2 ofte hjulpet os med flere uforudsete opgaver – fx har vores kantinemedarbejdere fået en hjælpende hånd ved arrangementer. Vi kan ikke undvære deres hjælp og fleksibilitet.

Vi har haft en del skiftende rengøringsselskaber gennem årene, hvor der næsten dagligt har været klager fra kollegaerne – og med rette. Efter at vi i 2009 skiftede til RENO2, skal jeg aldrig mere bekymre mig om, hvordan lokalerne ser ud, når jeg møder ind om morgenen. Og fordi vi er en ”grønt tænkende virksomhed” er det et ekstra plus, at RenO2 tænker i giftfri rengøringsmidler – bare alle tænkte sådan! Jeg kan på det varmeste anbefale at skifte til RENO2.

Kvaliteten er den samme, som da vi startede i 2011 (måske endda bedre), og alle i firmaet roser rengøringen i store ord. Det har IKKE været tilfældet før. Det er så dejligt, at man ikke skal bruge oceaner af tid hver dag på brok og klager. Vi føler virkelig, at vi får valuta for pengene. RENO2 tager deres arbejde seriøst og vil gerne have, at vi er glade. Vores rengøringsassistent er et helt kapitel for sig selv. Altid smilende, glad, hjælpsom og med en stor faglighed. Han fungerer rigtigt godt her i vores firma, og vi vil nødig undvære ham. I øvrigt synes vi rigtigt godt om deres miljøpolitik. Den viser, at de tænker tingene HELT igennem og ikke kommer med halve løsninger.

Jeg betragter uden tvivl RENO2 som en rådgiver, og ikke som en salgsorganisation. Vi har på intet tidspunkt været skuffede over den rådgivning og de aftaler, vi har lavet med RENO2. Vi har samarbejdet siden 2009 og har i den tid selv ekspanderet en del. Blandt andet er vi flyttet til nye og større lokaler, og vi får hele tiden flere medarbejdere. Det er klart, at det stiller større krav til rengøringen. Men på intet tidspunkt har vi oplevet dalende kvalitet, og selv om lokalerne bliver større og flere, så følger det fornuftige prisniveau med. Alt i alt er vi meget glade for samarbejdet, og vil til enhver tid anbefale RENO2 til andre.