RENE ORD FOR PENGENE

Hos RENO2 har vi specialiseret os i kontorrengøring og alt hvad der dertil hører.

RENO2 er absolut de bedste, vi har prøvet. Vi oplever, at vi
får en høj kvalitet og service for de penge, vi betaler.

Vi kan ikke undvære deres
hjælp og fleksibilitet.

Efter at vi skiftede til RENO2, skal jeg aldrig mere bekymre mig om,
hvordan lokalerne ser ud, når jeg møder ind om morgenen.

Kvaliteten er den samme, som da vi startede i 2011 (måske endda
bedre), og alle i firmaet roser rengøringen i store ord.

Alt i alt er vi meget glade for samarbejdet, og jeg vil
til enhver tid anbefale RENO2 til andre.

Vi giver jer altid et smil – uanset om I er 10 eller 1.000

Hos RENO2 lever vi af at gøre kontorarbejdspladser skinnende rene – uanset, om I er 10 eller 1.000 medarbejdere. Har I lager- eller produktionslokaler på samme adresse, gør vi naturligvis også dem rene (vi kan endda klare renrum, for vi har folk med erfaring fra medicinalbranchen). Men vi kommer ikke udenom, at vi er specialister i kontorrengøring. Derfor siger vi også pænt nej tak til at gøre rent i fødevarevirksomheder, skurvogne og institutioner – ikke fordi vi er fine på den, men fordi der er andre, der er bedre til det end os. Til gengæld kan det mærkes på vores humør, at vi gør det, vi er gode til. Derfor vil du kun møde søde og omgængelige medarbejdere fra RENO2. Det gælder både dem, der gør rent hos jer, og dem, du taler med på kontoret. En af de værdier, vi sætter højt, er nemlig nærvær. Hvad vi mener med nærvær, kan du læse mere om her. Af samme grund løser vi også gerne jeres handymanopgaver. Skal der skiftes en pære eller skrues en skrue i, kan du regne med os. Det ser vi som en naturlig del af at være nærværende og yde god service – faktisk kan vi slet ikke lade være.

Samarbejdspartnere: omvendt facility service

At kende både vores egne og andres stærke sider, er også vores tilgang til facility service. Vi tilbyder jer nøjagtig de samme ting som markedets mastodonter: tilsvarende ydelser, kun én kontaktperson og en samlet regning – men med én nok så væsentlig forskel. Forskellen er, at vi får samarbejdspartnere til at løse opgaverne. Samarbejdspartnere, som deler vores syn på veludført arbejde og god service. Hos dem er det som oftest ejeren selv, du taler med, når du bestiller et tilbud. Her kan du læse en kort præsentation af dem:

Skadeservice med mere

BygServiceGruppen tager sig af alle de uforudsete opgaver, som man ellers ikke ved, hvem man skal ringe til om: Er der fx skybrud, rykker de ud med dykpumper og begrænser skaden (i den situation vil man virkelig ikke vente på forsikringen). Er vandskaden kommet så langt, at der er brug for skimmelsanering, kan de også klare det. Faktisk klarer de det meste.

vinduespolering

Hvis verden ser lidt vel grå ud, og du har pudset brillerne, så er det måske vinduernes tur. Vi arbejder altid sammen med K-ren, når det handler om vinduespolering. K-ren laver et mere end almindeligt pænt stykke arbejde, kommer altid til tiden – og så er der i øvrigt heller ikke noget i vejen med prisen. Med i prisen får du i øvrigt altid et stort smil fra indehaveren Poul.

Linnedservice

Vi vasker selv de klude, vi bruger, når vi gør rent. Men taler vi klassisk linnedservice (vask af håndklæder og viskestykker osv.), så overlader vi det til specialisterne. Men når vi nu alligevel kommer hos jer, sørger vi selvfølgelig gerne for alt det praktiske. Derfor siger vi: Vi kan ikke konkurrere, men vi kan håndtere. Og det er vi ret gode til ...